Thema feestpakketten

De Verkleederij verhuurt feestpakketten in verschillende thema’s.
Doordat de thema feestpakketten op maat samen gesteld kunnen worden, zijn ze niet alleen geschikt voor verjaardagsfeestjes, feestjes bij een buurtvereniging of sportclub, maar ook voor spelactiviteiten op de basisschool, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang.

Een thema feestpakket bestaat uit:

  • Een draaiboek, daarin staan ideeën voor uitnodigingen, inrichten van de feestruimte en traktaties. De spelletjes, ("rustige en drukke") voor binnen en buiten, knutselopdrachten, een speurtocht en een inventarislijst van de inhoud van thema feestpakket.
  • Spelmaterialen, die nodig zijn bij de spelletjes, die in het draaiboek beschreven staan. Het spelletjes aanbod is ruim voldoende.
  • Materialen voor het inrichten van de feestruimte, zoals slingers, kleden, lampen, tentjes.
  • Een verkleedkist, met daarin kleding voor de kinderen en eventueel voor volwassenen in het thema van het feestpakket. Een kledingrek met hangers.
De inhoud van de thema feestpakketten kunnen tussentijds veranderen. Regelmatig wordt het pakket aangevuld, met nieuwe spelletjes en/of materialen om de feestruimte te verfraaien. Ook tips van ouders worden in de draaiboeken opgenomen. Het huren van alleen de (spel) materialen in een bepaald thema kan ook. Voor het huren van kleding alleen, zie verkleedkisten.

Thema's

Circusfeest Glitterdisco feest Oud Hollands feestje Griezelfeest Pippifeest Wildwestfeest Piratenfeest Boevenfeest Riddertsen prinsessenfeest Zwarte pieten feest Kabouterfeest